Muziek / Achtergrond
special:

Nieuw festival in Den Haag

Op 13 juni dit jaar wordt er een nieuw festival gelanceerd in Den Haag. Het festival gaat The Music in my Head heten en is een initiatief van de organisatie van het Crossing Border Festival.

Muziek staat centraal binnen het festival, al wordt er niet gezocht naar één thema, taal of discipline. Een kwalitatief hoogwaardig aanbod vormt het uitgangspunt. Verbanden worden gelegd tussen moderne muziek en de oorsprong van waaruit deze muziek afkomstig is. Invloeden uit de folk- en etnische muziek worden gekoppeld aan optredens van bekende en minder bekende artiesten. Ook wordt het werk van hieraan verbonden andere kunstenaars getoond om zo een zeer divers en multidisciplinair landschap te tonen. Dus niet 1 thema, 1 taal of 1 discipline! Gewoon The Music In My Head…

Het festival zal op 13, 14 en 15 juni plaatsvinden in Den Haag. Op 13 juni zal de openingsavond zijn in de Nieuwe Kerk en op de andere dagen staan de voorstellingen gepland in de zalen van het Theater aan het Spui. Aanvang van de avonden is 20:00, zaal open om 19:00.

De kaartverkoop start 1 mei bij het Theater aan het Spui en alle bekende voorverkoopadressen. Kaarten kosten €20 per avond (excl. servicekosten), een passepartout voor vrijdag en zaterdag kost €37,50 (excl. servicekosten).

Over het programma is nog niets bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Meer informatie

The Music in my Head
Prinses Mariestraat 34
2514 KG Den Haag
Tel. 070-3462355
Fax: 070-3627700