Boeken
special: Mogelijk gemaakt door Uitgeverij Rubinstein

‘Een weeffout in onze sterren’ winnaar van de Storytel Luisterboek Award 2015

Het boek van John Green, dat we tevens kennen als de Hollywood-verfilming uit 2014 genaamd The Fault in Our Stars,  wordt op deze audioversie voorgelezen door zangeres Beatrice van der Poel. Zij wist met haar heldere en warme stem de vijfkoppige jury, bestaande uit o.a. Vincent Bijlo en Job Cohen, te overtuigen en heeft daarmee de award voor het Best voorgelezen luisterboek van 2015 in de wacht gesleept.

De jury over Een weeffout in onze sterren:

Prachtig voorgelezen, met een hele mooie kleine afstand tot het boek. Ze leest de keiharde passages over kanker en doodgaan net zo onbewogen voor als hoofdpersoon Hazel ze schijnbaar ondergaat. Beatrice leest zo knap, dat je het verhaal als het ware door Hazel verteld hoort worden. Toch doet ze dat met haar eigen stem. Elk woord komt aan, soms als een mokerslag, soms als een aai over je wang.

Bron: weekvanhetluisterboek.nl

Beatrice nam het hierbij op tegen Adriaan van Dis met Ik kom terug, Kees Hulst met Het leven van Pi, Jan Meng met Van het westelijk front geen nieuws en P.F. Thomése met Schaduwkind (begeleid door Corry van Binsbergen en het VU Strijkensemble). Van alle luisterboeken is een fragment te beluisteren op de website van Week van het Luisterboek.

Lees ook de recensie van het (lees)boek uit 2012 of bekijk hier onze special over de gelijknamige film, maar kijk uit voor spoilers!

Wil je een van de luisterboeken ontvangen? Kijk dan naar de actie en doe mee, dit kan tot 3 juni!

Untitled-2