Werkelijke Vreemde Eend komt bovendrijven
.
Beeldend
Vanaf het begin van de familievoorstelling is de dans heel natuurlijk in het verhaal verweven. Sowieso is beeld erg belangrijk in deze voorstelling. Als iets uitgebeeld kan worden, dan wordt dat gedaan en dat doen de spelers erg goed. De paar keren dat er gesproken wordt is dat om iets te verduidelijken, maar vaak is dat niet echt nodig. De muziek duwt je precies in de richting die nodig is om de juiste sfeer, passend bij de fase in het stuk, te bewerkstelligen. De liedjes versterken het verhaal en zorgen voor een leuke afwisseling die zeker ook door de jeugdige toeschouwers wordt gewaardeerd. Voor deze doelgroep is ook de lengte van de voorstelling, zo’n vijftig minuten, precies lang genoeg om de aandacht er bij te houden.
Decor
Dansatelier
Project Sally is opgericht in 2005 en bestaat uit Stefan Ernst, Caroline Ribbers en Ronald Wintjens. Ze noemen zichzelf geen dansgezelschap, maar een dansatelier. Project Sally ontwikkelt en maakt dansprojecten. Deze uiteenlopende dansprojecten hebben een veelzijdig karakter. Project Sally maakt namelijk onder andere dansvoorstellingen en dansfilms, maar doet ook aan danseducatie. Zo ontwikkelde Project Sally, onder meer in opdracht van Galili Dance, al diverse educatieve projecten.
Vreemde Eend is nog te zien in het theater tot en met 4 februari 2009 en speelt tevens ruim vijftig keer op scholen door heel Nederland.