Vacatures

Vacature Webmaster WordPress (tijdelijk)

8WEEKLY is een van de grootste digitale cultuurmagazines met gemiddeld 15.000 bezoekers per maand. Een team van enthousiaste redacteuren schrijft artikelen en recensies over muziek, kunst, boeken, film en theater. Wij zoeken een webmaster die WordPress plug-ins kan optimaliseren en de lay-out bij kan werken met een bestaand template. Het gaat om een tijdelijke klus tegen vrijwilligersvergoeding.

Wat ga je doen?
– Verouderde software bijwerken (o.a. oude plug-ins de-installeren en nieuwe ervoor in de plaats toevoegen).
– Vernieuwen van de lay-out met een bestaand WordPress template, waar je enkele aanpassingen in aanbrengt.
– Je zet het nieuwe template in onze huisstijlkleuren en zorgt ervoor dat ons archief goed is gerangschikt in de nieuwe lay-out.
– Je zorgt voor een goede weergave van de site op mobiele apparaten.

Wat vragen we?
– Je hebt kennis en aantoonbare ervaring in het optimaliseren en vormgeven van WordPress sites
– Je kan goed samenwerken en bent communicatief
– Je kan goed plannen en zelfstandig werken

Wat bieden we?
8WEEKLY is een non-profit cultuurmagazine met maandelijks 10.000 unieke bezoekers. Iedereen, ook het bestuur, werkt vrijwillig. Redacteuren schrijven en redigeren voor 8WEEKLY om hun passie voor cultuur met anderen te delen. We bieden redacteuren een platform om op te publiceren met redactionele begeleiding. Wij zien het optimaliseren van de website als een belangrijke ontwikkelstap, dus we bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Deze klus voor een (beginnende) webmaster een mooie manier om een portfolio op te bouwen en bovendien nemen we je (bedrijf)naam op in ons colofon.

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan je cv en indien mogelijk enkele voorbeelden van je werk naar redactie@8weekly.nl ter attentie van de hoofdredactie met vermelding van ‘Vacature Webmaster WordPress’.